Om

Det är vi som har tagit över Mimmis Matlåda i Harlösa


På den skånska landsbygden finns många småföretag som passionerat jobbar med livsmedel. Vi vill samarbeta med dessa hängivna producenter och endast servera bra, nyttig och närproducerad mat. Här ser ni några av våra vänner:

Våra vänner

Vi är båda intresserade av att laga mat från grunden, prova nya maträtter och exprimentera i köket. Och nu har vi förverkligat en mångårig dröm om att få syssla med just detta!

Här tänkte vi presentera några av våra lokala leverantörer som vi valt att jobba med. Just nu finns endast en bild på när vi första gången slaktade och styckade lamm.

Då vi värnar om både naturen och djurens välbefinnande är det vår ambition att de råvaror vi använder kommer från producenter med samma inställning. Vi vill bidra till att det svenska, och då speciellt det skånska, lantbruket blomstrar.


Vi hämtar vår inspiration från det lantliga köket men med inslag av matlagning från hela världen, och framför allt, sådant som vi själva tycker om att både laga och äta. Det skall vara opretantiöst, genuint, gärna enkelt fast med omsorg.Copyright © All Rights Reserved